Amsterdam Security Convention presenteert Founding Partners

  • 2017-07-26
  • Amsterdam Security
  • Convention
Amsterdam Security Convention presenteert Founding Partners: Cisco Systems International, Dahua Technology, SALTO Systems en Johnson Controls

RAI Amsterdam presenteert de vier Founding Partners van Amsterdam Security Convention: het nieuwe internationale netwerk- en kennisevenement voor professionele eindgebruikers van securityoplossingen. De conferentie – die plaatsvindt van 31 oktober tot en met 2 november – heeft als centraal thema: ‘Bridging the gap between IT and Physical Security’. Hoe kijken de Founding Partners – met activiteiten op beide terreinen – naar dit thema? En hoe overbruggen zij actief deze afstand door hun krachten als Founding Partners te bundelen?


Geen digitalisering zonder cybersecurity

René Pluis, Country Cyber Security Lead van Cisco Systems International: “Digitalisering van Nederland is onmogelijk zonder cybersecurity. De recente cyberaanvallen op de Rotterdamse haven laten dit duidelijk zien. Door onze krachten te bundelen kunnen we zoveel mogelijk mensen bereiken tijdens Amsterdam Security Convention en een veel breder bewustzijn creëren qua digitalisering en cybersecurity.”


Kennis delen

John Flanderhijn - Director Strategy Marketing & Business Development Benelux Tyco, nu Johnson Controls: “Als Founding Partner hebben we de kans om onze visie op en kennis van actuele security vraagstukken te delen. Grenzen tussen IT en fysieke beveiliging vervagen in rap tempo, de risico’s worden groter en complexer. Door kennis met elkaar te delen kunnen we deze ontwikkelingen analyseren en samen bepalen wat de beste manier is om deze kwesties aan te pakken, nu en in de toekomst!”


IT en Security bijeenbrengen

Technical Support Manager van Dahua Benelux, Bill Zhou, over het overbruggen van de afstand: “Met de ontwikkeling van IoT en AI staat de beveiligingssector op de drempel van een nieuw tijdperk waarin big data processing en kunstmatige intelligentie zijn geïntegreerd in dagelijkse videobewaking. Dahua heeft daarom voor dit nieuwe tijdperk een vierlaagstechnologie ontwikkeld: semiconductor chipset, big data, artificial intelligence en geavanceerde toepassingen. Klinkt meer als IT dan security? Het is toch echt de realiteit dat IT en Security aan het samensmelten zijn!”


Blijven leren

“Security is niet langer alleen afhankelijk van solide hardware tegen inbraak en betrouwbare software”, zegt Joost Ebels, commercieel directeur bij SALTO Systems. “Bij SALTO geloven we dat blijven leren van essentieel belang is om gegevens en onze systemen veilig te houden. Daarom is het uitwisselen van kennis tussen IT- en securityprofessionals van onschatbare waarde om de risico’s bij securitymanagement te beperken en nog sterkere merken te ontwikkelen.”


Voortdurende integratie

René Pluis benadrukt het belang van voortdurende integratie van traditionele IT-security – namelijk het beschermen van data en het voorkomen van onbevoegde toegang tot gegevens – en fysieke beveiliging, zoals het beschermen van medewerkers tegen lichamelijk letsel. Pluis: “De toenemende inzet van verbonden sensoren maakt hogere niveaus van automatische end-to-end security mogelijk. Een voorbeeld: de combinatie van videobewakingscamera’s, kaartlezers, toegangssloten, werkvergunningen en online certificeringniveaus − allemaal verbonden en online− zorgt voor een hoger beschermingsniveau voor medewerkers die op mogelijk gevaarlijke locaties werkzaam zijn. Op dit gebied kan nog heel veel ‘horizontale’ integratie gerealiseerd worden.”


Over Amsterdam Security Convention

Amsterdam Security Convention biedt een hoogwaardig programma om eindgebruikers op het gebied van veiligheid en beveiliging te helpen. Recente ontwikkelingen, zoals terroristische dreiging en nieuwe technologieën, zoals het Internet of Things, Drones, Big data en Cyber Security zorgen in rap tempo voor nieuwe beveiligingsuitdagingen voor bedrijven, kennisinstituten en publieke instanties. Het centrale thema, ‘Bridging the gap between IT and Physical Security’, onderstreept het belang van waardevolle contacten. Drie dagen lang – van 31 oktober tot en met 2 november 2017 – wordt een groot aantal keynote speeches, seminars, lunchbijeenkomsten en rondetafelsessies gehouden in een dynamische zakelijke omgeving.

www.amsterdamsecurity.com/convention


Over de Founding Partners

SALTO Systems is wereldwijd een van de vijf toonaangevende leveranciers van oplossingen op het gebied van elektronische toegangscontrole en gelooft sterk dat ‘innovatief denken ervoor zorgt dat je steeds een stap vóór bent!’

www.saltosystems.com


Cisco Systems International is wereldwijd marktleider op het gebied van netwerkuitrustingen, -service en -diensten. Al meer dan 30 jaar is het bedrijfsmotto ‘De wijze waarop we werken, leven, spelen en leren veranderen’ en dat motto is vandaag de dag net zo actueel als toen.

www.cisco.com


Tyco, nu onderdeel van Johnson Controls is wereldwijd marktleider in het realiseren van producten en technologieën, geïntegreerde oplossingen, energieopslag en op informatie gebaseerde retailoplossingen.

www.johnsoncontrols.com en www.tyco.com


Dahua Technology is wereldmarktleider op het gebied van productie en levering van videobewakingsproducten.

www.dahuasecurity.com

Latest Video

All videos