Nsecure partner van Convention

  • 2017-07-24
  • Amsterdam Security
  • Convention
“Wij kijken naar het grote plaatje”

Nsecure - specialist op het gebied van effectieve toegangsverlening voor organisaties en locaties waar veel mensen bij elkaar komen – is partner van de komende Amsterdam Security Convention. Hans van Driel, CEO Nsecure: “Binnen Nsecure kijken wij naar ‘het grote plaatje’. Wij zien hospitality, veiligheid, compliance, continuïteit en bedrijfsvoering nadrukkelijk als één geheel. Waardoor we ervoor zorgen dat organisaties op al deze gebieden volledig ‘in control’ zijn. Ons motto luidt dan ook: Control Your Access.”


Behoefte aan een regisseur

Een belangrijke actuele ontwikkeling is volgens Van Driel de steeds verder gaande digitalisering van Access control door de opkomst van wireless oplossingen. “ICT heeft de laatste jaren een grote rol binnen Access control oplossingen gekregen. Bij organisaties spelen daardoor steeds vaker vraagstukken rond privacy en identity management. Denk hierbij aan de zorg om identiteitsfraude en uitdagingen op het gebied van cybersecurity en compliance. Wij zien dat door de toegenomen technische complexiteit en breedte van Access Control organisaties meer behoefte hebben aan een system integrator dan wel een regisseur die de systeemintegratie vlekkeloos regelt. “


License to operate

Van Driel :”Voor onze opdrachtgevers zijn we dan ook vaak een partner die de verantwoordelijkheid neemt voor de totale keten van toegangsverlening. Desgevraagd nemen we het gehele proces met behulp van onze cloudoplossingen van hen over. Dit betekent dat onze opdrachtgevers een license to operate krijgen van hún belangrijkste stakeholders en toezichthouders. Daarmee bedoelen we dat een organisatie het volledige mandaat krijgt om echt hun ding te doen – wat dat ook is - , omdat wij verder alles regelen op het gebied van toegangsverlening en alles wat daarmee samenhangt.”


Bridging the gap

Als partner kan Nsecure zich goed vinden in het centrale thema van de Convention: Bridging the gap between IT and Security. Van Driel: “Procesoptimalisatie wordt voor organisaties steeds belangrijker. Een belangrijk onderdeel daarvan is een goede samenwerking tussen IT en security systemen, zodat zij elkaar versterken. Als Nsecure weten we als geen ander hoe workflow management met een juiste mix van IT en security oplossingen kan worden ingezet. Tijdens de Convention delen we graag onze kennis op dit gebied, waarbij we ook ons dienstenpakket goed toe kunnen lichten. De Convention is voor ons een uitgelezen mogelijkheid om – in tegenstelling tot een reguliere productenbeurs – echt in gesprek te gaan met eindgebruikers.”

Amsterdam Security Convention is 31 oktober - 2 november in RAI Amsterdam.

Latest Video

All videos